От последните минути: Аделина Радева заряза мъжа си

Заснемане

Аделина Радева е предпочела да прекара почивката си без мъжа си – режисьора Борис Радев. Ваканцията на журналистката в Мароко, която всъщност стана причина за скандала ѝ с нейния екранен партньор Виктор Николаев, който бесня в ефир, че му е писнало да върши работа за двама, била изцяло в женска компания.

Водещата на „Здравей, България“ посетила Маракеш със своя дългогодишна приятелка. По същото време, докато тя обикаляла най-луксозните марокански хотели, магазини и ресторанти, мъжът и детето ѝ останали у нас. Решението ѝ да избяга от семейните си дългове на майка и съпруга внесли известен смут в отношенията ѝ с режисьора, който бил претрупан от работа и не смогвал да върти и домакинството. Аделина обаче имала нужда да се разведри, защото работата в Нова телевизия се оказала далеч по-напрегната от очакваното и тя нерядко съжалявала до известна степен, че напуснала далеч по-спокойната атмосфера на БНТ, подлъгана от високото заплащане. Плановете ѝ за перфектна ваканция по женски обаче не се изпълнили докрай, защото телевизионерката и приятелката ѝ попаднали в сърцето на един от най-престъпните квартали на Маракеш, където, разхождайки се по тъмна и тясна улица, амбулантни търговци се опитали първо да ги омаят със стоката си, а после се пробвали да ги оберат.

„Нападението“ изкарало акъла на двете дами, които едва смогнали да се приберат на сигурно в хотела. Нямало обаче на кого да се оплачат, защото полицията там действала само по райони, а мъжете, на които разчитали, били в България. Връщайки се на работа, Аделина била по-скоро натоварена от пътуването, отколкото отпочинала. Проблемите ѝ с Виктор Николаев и със съпруга ѝ я посрещнали веднага и тя тeшала свръхнапрежението, палейки цигара от цигара.

Всъщност и професионалният път, и личният живот на Радева са изпълнени с непрестанни перипетии. Водещата, която наследи стола на Ани Цолова, също като нея разбила първия брак на съпруга си, както Ани навремето постъпила с мъжа си Васил Мичев. Аделина дори била по-напориста в личния си живот, отколкото в професията, и за кратко време успяла да оплете в мрежите си талантливия Борис. Малко след сватбата, на която им кумувал джаз певецът Васил Петров, журналистката забременяла и родила сина им Андрей, който пък се появил на бял свят със затруднение и прекарал известно време в кувьоз.

Източник: „ПИК“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ