Фандъкова реагира! Компанията от филма на убитата Виктория бе извадена от поръчка за милиони

йорданка фандъкова

„Джи Пи Груп“ се оттегля от процедурата за ремонт на трамвайното трасе по бул. „Цар Борис III“. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова при проверката на ремонта на градината „Св. Климент Охридски“.

Припомняме, че“Джи Пи Груп“ нашумя скандално покрай убийството на журналистката в Русе, след като се оказа, че последното разследващо нейно предаване е било посветено точно на групировката. Няколко дни по-късно премиерът Борисов нареди „Джи Пи“ да бъде извадена от всякакви поръчки.

Компанията беше класирана на първо място, но процедурата все още не е приключила и не сме сключили договор. Вероятно за изпълнител ще бъде избрана класираната на второ място компания. Ремонтът трябва да започне напролет, така че няма да има забавяне, каза Фандъкова.
„Джи Пи Груп“ ще продължи да изпълнява ремонта на ул. „Граф Игнатиев“, тъй като „няма как да оставим улицата разкопана наполовина“.

240 000 лв. е санкцията за всеки ден забавяне пък за ремонта на зоната около градината „Св. Климент Охридски“, а за некачествена работа – глобата е 1,2 млн. лв. В момента там се полагат гранитни настилки, а жълтите павета ще бъдат използвани за ремонта на ул. „6 септември“. Фандъкова бе категорична, че ремонтът ще се наблюдава под лупа. Изпълнител на обекта там е „ПСТ груп“


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ