Цветан Цветанов разкри тресе ли се властта след скандала между Сидеров и Симеонов

Цветан Цветанов

Винаги е имало различни мнения при колегите от „Обединени патриоти“. Това е тема, която те трябва да коментират. Ние сме решени да изпълним управленската си програма. Това заяви пред журналисти в парламента председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Разбира се, че ни притеснява това, което се случва при колегите. Смятам, че трябва да разрешаваме проблемите си с разговори, а не чрез медиите“, добави той.

„Различното мнение не означава, че това е разпад на коалицията. Към настоящия момент няма партия от управляващите, която да е заявила, че няма да изпълни програмата“, отсече народният представител.

„Последно говорих с Волен Сидеров в неделя, когато разговарях също с Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и с премиера Борисов. Коментирахме темата за коалиционния съвет и неговото отлагане, тъй като нямаше спешни теми, които да обсъждаме, а повечето от участниците имаха ангажименти“, каза още Цветанов.

„Все още не е обсъждано конкретно име за главен секретар. За първи път чувам, че Волен Сидеров иска Светлозар Лазаров да бъде главен секретар“, допълни лидерът на парламентарната група на ГЕРБ.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ