Елена Йончева шокира в интервю: Суетна кучка съм

Елена Йончева

„Всички жени, свързани с телевизията, сме суетни кучки. Харесвам красивите неща, харесвам и се лаская, когато съм харесвана от мъже.“

Това заявява днешната говорителка на парламентарната група на БСП и бивша журналистка Елена Йончева в разговор с журналистка преди десетина години. Шокиращи изказвания от интервюто на депутатката пред списание „Ева“ тогава бяха изпратени от читателка на ПИК, която моли да ги публикуваме, защото смята, че това е показателно за морала на депутатката.

По това време Елена Йончева поддържа пламенна интимна връзка с тогавашния премиер Сергей Станишев и е обект на медийно внимание точно по тази причина.

Йончева лъсва пред читателите като мъжеловка, която свалят. Самата тя признава, че това не е защото хваща окото, а защото прилича на Елена Йончева от телевизията.

„Веднъж в една компания един мъж започна да ме сваля, като започна с това, че много съм му приличала на Елена Йончева. Отначало помислих, че се шегува. Казах му, че и аз работа в телевизията и той възкликна „Тогава сигурно я познаваш!“, откровеничи Йончева за свалките си по кръчмите.

По същото време Йончева споделя, че вече трябва да има дете. „А това е много сериозна причина човек да узакони връзката си. Тя не е отскоро. Свикнали сме един с друг“, добавя тя, правейки публичен намек към тогавашния си партньор Станишев. Но, както е известно, той узакони връзката си с друга жена, която му роди две деца. Почти веднага след това Йончева също роди дете, но без да е узаконила връзката си.

Към тогавашните си семейни трепети тя добавя и откровението, че е болезнено ревнива. Според запознати, именно тази ревност е причината за раздялата им със Станишев, след което той трайно се преориентира към сегашната си съпруга.

По-нататък Йончева разкрива и други интимности около себе си, като тази, че не може да си намира дрехи в България, защото „всичко ми е широко и голямо“. „Избирала съм си чудесни други във Франция, само да не си помисли някой, че ходя да пазарувам там“, обяснява тя пред изданието, без да каже какво друго може да я влече във Франция.

Йонева споделя още, че обича еклектиката в домашната обстановка, дървото, тежките мебели и мрази стъклото и позлатата. Изобщо, очевидно преди да стане яростна поборничка за социални права и социализъм, Елена Йончева е била по-пристрастна към светските глезотии и мъжкото внимание.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ