Откриха фитнес легенда мъртва в банята си (Снимка за възрастни)

Свещ

Тялото на една от най-известните представителки на фитнес индустрията – Менди Бленк, е било намерено в дома й в Лос Анджелис, пише TMZ. Прислужница я е открила в банята. Лекарите, които пристигнали на мястото, констатирали смъртта на жената.

Според източниците на изданието, на мястото на инцидента не са намерени никакви наркотици или алкохол. Органите на реда не са забелязали нищо подозрително. Ще се извърши аутопсия и токсикологична експертиза, за да се определи точната причина за смъртта.

През 1999 г. Бленк става най-младият участник, който печели световното първенство на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес. Впоследствие започва да тренира знаменитости. Сред клиентите й са били футболистът Маркус Алън, актьорът и боксьор Мики Рурк, бейзболистът Алекс Родригес, актьорът Поли Шор, предприемачът и футболист Рохан Марли, актрисата Наташа Лиони.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ