По-гадно нещо в Парламента никой не беше внасял! Марешки домъкна част от труп

марешки

Зам.-председателят на НС Веселин Марешки отчаяно търси източника, който го предаде на охраната на парламента, след което му е била отнета важна вещ от животински характер, която е внесена тайно в пленарна зала, пише flagman.bg.

В кулоарите на НС днес обстойно се дискутира драмата на Марешки с т.нар. „кокал от говедо“. Във вторник късно, докато депутатите заседавали, за да наваксат с приемането на законите, Марешки успял да внесе през официалния вход нещо, увито в найлон.

От цели 15 години НСО няма право да проверява ръчния багаж на депутатите, след като за последно охраната се бе натъкнала на еротична находка в дамската чанта на видна народна представителка от мнозинството по времето на Сакскобургготски.

Във вторник, около 20:20 мин. зам.-председателят на НС внесъл нещо, което било голямо, преминал през коридорите и използвайки, че в залата има само неколцина уморени депутати успял да го напъха под краката си. Не е ясно дали някой от квесторите или друг буден пазител от НСО е усетил смрадта на разлагаща се плът в найлона, но още същата нощ е разкрита част от животински труп – бедрена кост от говедо.

Според обясненията на Марешки пред съратниците му от „Воля” той имал идеята да вдигне кокала високо от трибуната на следващия ден сутринта, когато щял да чете декларация срещу правителството. Смятал, че с кокала ще онагледи най-добре алчността на тези, които ни управляват и поради което не желаят да го пуснат.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ