Този коментар от преди малко взриви мрежата: Нежното острие на ГЕРБ прониза Радев: Той знае ли, че…

румен радев

Малко преди полунощ нежното острие на ГЕРБ Десислава Атанасова публикува в личния си фейсбук профил коментар, с който критикува за пореден път президента Румен Радев.

„Уж е в края на законодателния процес, а провежда кръгли маси и коментира, че имало предпоставки за компрометиране на изборите“, написа Атанасова по повод срещата на президента на дискусия по тема „Избори-прозрачност и доверие“.

Ето какво още написа Атанасова (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„Той знае ли, че:
1. По същия, действащ Изборен кодекс е избран самият той.
2. По същия, действащ Изборен кодекс са проведени последните парламентарни избори през 2017 година.
3.Последните парламентарни избори през 2017 година са проведени от назначеното от него служебно правителство.
4.За проведените парламентарни избори през 2017 година казва: „Искам да благодаря на всички хора, които бяха ангажирани с тези избори, защото свършиха чудесна работа. За мен изборите протекоха нормално, българите имаха възможност да изразят своя глас“
5. За проведените парламентарни избори през 2017 година назначеният от него, министър-председател казва: „Организацията на изборите беше много добра“..

Та, какво се промени, без да е променян законът, че сега има предпоставки за компроментиране на изборите?

Дали с подобно бръщолевене ще повиши доверието в изборния процес, или се чувства длъжен да потвърди за пореден път казаното от Андролова?“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ