Тръгват ли си „Господари на ефира“ от Нова телевизия, отговаря Джуди Халваджиян

Господари на ефира

Продуцентът на „Господари на ефира“ Джуди Халваджиян проговори пред колегите от ПИК относно информацията, че предаването се мести от Нова телевизия в конкурентната Би Ти Ви.

Както по-рано писахме, договорът на продуцентската компания „Глобъл вижън“, чийто собственик е Джуди Халваджиян, с Нова телевизия изтича, а слухове упорито гласят, че предаването „Господари на ефира“ ще се премести в Би Ти Ви.

„Не мога нищо да потвърдя, не мога и нищо да отрека. В момента сме в преговори и телевизията, която заслужава „Господари на ефира“, ще получи „Господари на ефира“, коментира ексклузивно Джуди Халваджиян.

Помолен да каже дали компанията преговаря само с Нова телевизия, или и с други, продуцентът заяви: „Преговаряме с всички телевизии, които искат „Господари на ефира“.

На въпрос дали скоро ще има развитие с преговорите, Джуди Халваджиян обясни: „Скоро всичко може да има. Най-вероятно след празниците.“

Собственикът на „Глобъл вижън“ разкри още, че настоящият договор за излъчването на „Господари на ефира“ е до края на годината.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ