Кошмарни тапи преди празниците – Цариградско е като мравуняк, вижте къде е най-натоварено

Заснемане

Софиянци се изнасят за дългите Коледни и новогодишни празници, като повечето дори са ги слели, вземайки си отпуск пред двата работни дни между тях. Столичани нямат търпение да напуснат града още в края на петъчния ден, въпреки че се стъмва рано.

„Цариградско шосе“ заприлича на мравуняк, колите едва пълзят, шофьорите са изнервени, но всички са твърдо решени да започнат да празнуват още тази вечер далеч от София.

Специални патрули се грижат за отпушване на тапите на изходите на столицата, предаде репортерът на ПИК TV Нели Пенкова. Организацията, създадена от МВР, ще продлжи до довечера, както и утре сутрин.

Най-натоварено в момента е в посока към магистрала „Тракия“. Затова там, където има ремонти по нея, движението си извършва в две ленти в посока Пловдив и в една в посока София. Обратното ще бъде направено на 26-и декември, когато е последният почивен ден от Коледните празници, за да се отпуши завръщането към столицата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ