Христо Мутафчиев разкри състоянието на Ласкин и отсече: Няма да оставим такъв приятел и талант

fd8fad922c9b2b58c7152fb70254da9b

„Състоянието на Иван Ласкин е добро. Лекарите във Военна болница правят всичко възможно, всичко, което могат да направят и което е необходимо за него. Той излиза от критичното състояние и се подобрява. Това мога да ви кажа“, коментира пред колегите от ПИК председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев по повод поредното влизане на колегата му във ВМА и информациите за изключително тежкото му състояние.

„Мисля, че няма нужда темата да се раздува. Има хора, които злорадстват и спекулират“, каза Мутафчиев по телефона. На въпрос дали съюзът предприема инициативи за събиране на средства и подпомагане на болния им колега, той отговори, че засега такива действия не са необходими. Ако обаче се обърнат към него, той е готов да реагира на момента.

„Няма как да оставим изключително добър приятел и талантлив колега, да го оставим ей така на произвола на съдбата, а и лекарите правят всичко необходимо. Но пак казвам, ако се обърнат към мен, моментално ще реагирам“, подчерта Мутафчиев.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ