Огромен скандал: Брутално убийство на руски бизнесмен разтресе Варна

полиция

Брутално убийство разтресе Варна. Син на руски бизнесмен е убил баща си след семеен скандал на 1 януари. Това съобщават от полицията.

Трагедията се е разиграла в село Осеново. На 1 януари около 18,30 часа е постъпил сигнал, че непълнолетно момче е извършило убийство. Жертвата е 42-годишният му баща.

По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на дежурен прокурор от Окръжната прокуратура в града, като под негово ръководство е започнато следствено дело. Работата по документиране и доказване на престъплението продължава.

„Не ги познавах добре, знам само, че бяха руснаци, построиха си къща малко извън селото, затова и нямам много информация за тях. От следствието научих, че е имало скандал и момчето е убило баща си. То беше на 17 години, ходеше на училище“, разкри кметът на селото Данко Бакалов.

От полицията във Варна отказаха да разкрият повече подробности с мотива, че случаят е предаден на прокуратурата.

Източници разкриха, че семейството е било заможно, бащата е развивал бизнес, но през повечето време е живеел в България.

Източник: „БЛИЦ“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ