Силната Алекс Сърчаджиева прибегна към адски трогателен ход заради любимия си Иван Ласкин

1546389923_aleks_5

Алекс Сърчаджиева почти денонощно е в болницата при любимия си Иван Ласкин с надеждата, че докторите скоро ще й кажат, че той се подобрява. По последни данни от ВМА обаче, състоянието на актьора продължава да бъде критично. Малцина знаят обаче, че когато има много трудни и почти неразрешими моменти в живота си, Алекс винаги моли за помощ своята майка – голямата актриса Пепа Николова. И получава нуждата подкрепа. Така е направила и в тази ситуация, разкриват пред народното издание близки до актрисата.

Пепа се отзовавала по същия начин и приживе, въпреки натоварения си график в театъра. Затова и сега именно молитвата към нея е последната надежда за отчаяната Алекс.

„Мисля, че майка ми е до мен във всичко и ме закриля, подава ми знак в трудна за мен ситуация”, споделя Сърчаджиева. И действително в живота й до момента е имало трудни ситуации, които сякаш като на магия в един момент започват да се разрешават. На мисълта за същата положителна развръзка младата актриса се уповава и в този случай.

Преди време в интервю за народното издание Алекс сподели още, че майка й Пепа Николова никога не е крила симпатиите си към Иван Ласкин:

„Тя много го харесваше, въпреки че наистина с него преди това не сме имали връзка.

Но мога да ти кажа, че нещото, което майка ми последно си беше написала в тефтера беше – да покани Иван за нейното предаване „С чехли и пижама”, което тя водеше. Така че отново няма случайни неща.”


One comment

  • Много филми гледам,думи на глупак

    03.01.2019 at 0:22

    ВМА проф.Кацаров не работи без пари ,трябват им минимум 100000лева.после хапчета.Mufortik 360. prograf.10mg.сутрин и вечер.Ursotalk 1000mg.плащайте и Късмет.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ