Приеха Иван Гарелов по спешност във ВМА, ето какво се случва с „Мистър Панорама“

zx620y348_2934835

В понеделник, рано сутринта, един от най-известните и уважавани журналисти и телевизионни водещи Иван Гарелов е бил приет във Военно-медицинска академия.

Те разпознали „Мистър Панорама“ в коридорите на отделението по гастроентерология, където постъпил със сакче най-необходими принадлежности.

За щастие повод за безпокойство няма, успокои самият Гарелов. Пред наш репортер той призна, че наистина е бил в болница за рутинни изследване. „Добре съм, вече съм навън. Няма нищо драматично и обезпокоително“, призна журналистът.

Само преди седмица най-дългогодишният водещ на политическо-информационното предаване „Панорама“ гостува в „Денят започва“ по БНТ и бе в цветуща кондиция. Пред Георги Любенов той призна, че няма грандиозни планове за посрещане на именния си ден, тъй като се е изморил от големите тържества, които допреди години си организираха с друг популярен Иван – колоритния бохем Агент Тенев. Затова, макар да обича именния си ден дори повече от рождения, последния Ивановден Гарелов посрещнал кротко и скромно.

Изследванията във ВМА очевидно са били на стомаха, тъй като гастроентерологията се занимава с диагностиката, изследването и лечението на заболявания на коремните органи. Досега Гарелов не се е оплаквал от проблеми в областта на корема. Преди години покойният вече специалист в областта на вътрешните болести и кардиологията д-р Чудомир Начев му откри високо кръвно. „По време на предаване човек вдига кръвното, без дори да усети. Напрежението е било огромно“, признавал е в интервюта Гарелов.

Освен хипертонията, преди 9 години той претърпя операция. При падане счупи 5 ребра, засегнат беше белият му дроб.

Проучи, че това не е първият път, в който следпразнично Иван Гарелов постъпва в болница за изследвания. Това се е случвало и преди. След дългите празници в края на декември и началото на януари, неведнъж лекарите са предписвали на журналисти диета заради завишени показатели на кръвното налягане и кръвната захар. Забранявали са му свинското месо, сладките и мазните храни и най-вече любимите му банички.

Източник: „ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ