След смъртната присъда вчера: Валентин Златев и ЛукОйл ли са спонсорите!?

валентин златев

Спонсори ли са Валентин Златев и ЛукОйл на зелените рекетьори? Над това може би трябва да се замислим, след като днес бившият вицепремиер Валери Симеонов се изказа по темата.

Той коментира решението на КАС от вчера, което спря строежа на втори лифт над Банско, произнасяйки смъртната присъда над цял един регион.

Това е икономически удар! Районът на Банско и всички други населени места там, това население основният му поминък е туризма. Зимно време работят там. Получава се лично обслужване на лични интереси. Природата няма нищо общо. Тези хора не съм ги видял нито веднъж да протестират срещу ЛукОйл и „Нефтохим“, коментира решението на ВАС за спирането на процедурата за изграждането на втори лифт над Банско Валери Симеонов.

Припомняме, че предприятията на Валентин Златев редовно тровят Бургас и околията, но никога зелен крак не е стъпвал там на протест.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ