Фалиралият Юлий Москов: Простотията на Елена Йончева и БСП ги знаем, тя излезе от леглто на Станишев и…

юли москов

Соственикът на фалиралия вестник „7 дни спорт“ Юлий Москов коментира в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR изнесените данни от депутатката от БСП Елена Йончева за министъра на културата Боил Банов.

„Цяла седмица слушахме как Елена Йончева ще представи свое разследване, в което ще разкрие корупционни схеми в Министерски съвет.Но това не се случи. Елена Йончева знае какво е Министерски съвет. В това, което изнесе няма министър, има зам. – министър. Тогава Боил Банов е бил зам. – министър. Имало корупция. Няма една дума обаче, един факт, които да насочват в тази посока. Ако има нещо, то е престъпление по служба“, заяви Москов и добави: „Факт – има някакъв проблем. Този проблем в съда ли е? В съда е и е на втора инстанция. Тогава къде е проблемът?“

„Много е лесно да излизаш от леглото на министър – председателя и да се правиш на журналист“, добави той.

„Тя не е направила никакво разследване. На нея са ѝ занесли един запис, правен с мобилен телефон и тя не си е мръднала пръста. Къде е журналистиката? Тя не показа един лист. Това е кал. Това е хвърляне на тиня“, заяви Юлий Москов.

„За тази партия простотията е характерна. Тя не изненадва вече никой“, заключи журналистът.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ