Нинова в чудовищна атака! Бойко млъкна, Дончев разследва, Фандъкова лъже за 6 милиона…

корнелия нинова

„Оглушително е мълчанието на премиера Бойко Борисов за „Ало, Банов съм“ – няма сини и червени лампи, изведнъж светлините в Министерски съвет угаснаха“, заяви от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„От вчера държавата ни за пореден път е разтресена от скандал за корупция при управляващите, след като Елена Йончева и колеги депутати изнесоха информация. Разбира се, реакцията на управляващите не закъсня, но тя е паническа, объркана, противоречива и изобилства от лъжи“, каза Нинова.

„Депутати от ГЕРБ веднага нарекоха изнесената информация компромат и помия, но вицепремиерът Томислав Дончев разпореди проверка. В коя държава вицепремиер разпорежда проверка на компромати и се занимава с помия. Компроматите и помията се отхвърлят безапелационно“, добави тя.

Управляващите се оплитат в лъжи, заяви Нинова, визирайки изказването на кмета на София Йорданка Фандъкова. „Защо г-жо Фандъкова, се объркахте? Уж общината не участвала, но давала 6 млн. лв.“, каза Корнелия Нинова.

„Нужна е дълбока промяна на модела на управление. Промяната изисква обаче много усилия. Колкото по-рано я поискате, толкова по-рано ще я почувствате в живота си“, заяви лидерът на БСП.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ