Е това вече са нагли думи от Цветанов! Може ли да напишеш това, докато заради теб валят оставки на министри!?

Цветан Цветанов

Докато в България валят оставки на министри, заради скандала, който тръгна от него, Цветан Цветанов сякаш продължава да си живее в паралелен и далеч по-нагъл свят.

Международната рейтингова агенция Fitch Ratings повиши перспективата на дългосрочния кредитен рейтинг на България от стабилна на положителна. Агенцията потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България „BBB“ в чуждестранна и местна валута, тавана за рейтинг на страната „A-„, както и краткосрочния кредитен рейтинг в чуждестранна и местна валута „F2“. Това написа във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Разумната финансова политика, високият икономически растеж, отличната работа на природните агенции, рекордният БВП и генерираният бюджетен излишък са само част от причините, които дават основание на Агенцията да повиши оценката си за България. Поздравления за министър Горанов и правителството на Бойко Борисов, от чийто дългосрочни политики вече усещаме положителния ефект. Така работи ГЕРБ – разумно и в интерес на хората. А всичко останало е обикновено продуциране на фалшиви новини от партийните централи“, пише Цветанов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ