Красимир Каракачанов разкри какво ще удари по ГЕРБ на изборите и потвърди бомбата на 7DB

красимир каракачанов

Няма логика оставката на Цачева да разклати управляващата коалиция, но определено е малко или много неблагоприятен факт, като целта му е да повлияе на резултатите на ГЕРБ. Това каза в предаването „Офанзива“ по Канал 3 вицепремиерът Красимир Каракачанов, който днес беше преизбран за председател на ВМРО.

На всеки избори се тръгва с компромати. Именно този подход накара 50% от българските граждани да не излизат на избори, добави Каракачанов.

Подобно нещо трябва да бъде изяснено и после да се каже кое е криво и кое право, заяви лидерът на ВМРО по повод скандала с апартаментите на властта.

Той е категоричен, че коалиция Обединени патриоти трябва да бъде запазена. Дори да се наложи да се направят компромиси, всеки един трябва да ги направи в името на коалицията, каза Каракачанов.

Лидерът на ВМРО уточни, че предложението на партията за водач на евролистата на Обединени патриоти е Ангел Джамбазки. Той е един наложил се млад политик, най-активният български евродепутат. Смятам, че заслужава доверието на българските граждани да бъде избран отново на този пост, посочи Каракачанов.

Той потвърди бомбата на 7DniBulgaria.bg, като обяви, че лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е казал, че е готов на компромис – да се откаже от водачеството на листата на Обединени патриоти, в името на това да бъде запазена коалиция. Така двете партии е сигурно, че ще се явят заедно на изборите.

Вратата за създаване на коалиция Обединени патриоти ще бъде отворена до последния момент, подчерта лидерът на ВМРО.

По думите му причината лидерът на НФСБ Валери Симеонов да заяви, че партията му ще отиде самостоятелно на изборите, не е това, че Ангел Джамбазки е фаворит за водач на листата на Обединени патриоти.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ