Красавица в сърцето на ужаса, при който цигани биха юноши в Ихтиман, същия ден преживяла двоен кошмар (Снимки)

20

Красива съдийка е била главно действащо лице по време на кървавия мач в неделя в Ихтиман, при който стотина цигани биха футболисти от юношеския отбор на КОМ-98 (Годеч).

През второто полувреме ромите първо са нападнали дете с астма от противниковия отбор, а след това и няколко негови съотборници.

Кървавият мач е бил воден от женска съдийска тройка, като главен рефер е била Траяна Ангелова. До момента на нахлуването от страна на ромите младата съдийка се е справяла блестящо със задачата си на терена и по никакъв начин не е провокирала агресията на част от домакинската публика.

След като започва мелето тя взима незабавни мерки като прекъсва срещата, защото мачът не е можел да се доиграе.

Оказа се, че същия ден, но в по-късен час, Траяна е ръководела и още една среща – тази между отборите на Академик и Урвич (Пасарел) от столичната окръжна група. По време на това дерби, завършило с драматична победа на гостите с 2:1, Ангелова е преживяла нов кошмар.

Там също е имало меле. При резултата 0:1 за Урвич, които към този момент са играели с човек по-малко заради изгонването на капитана си Николай Стаоянов, играч на домакините удря противниковия вратар бе топка. Следва бясно меле между всички играчи, като дори гостуващата агитка нахлува на терена. В крайна сметка мачът завършва с четири червени картона, като Траяна Ангелова успява да овладее положението на терена и да не се стигне до по-сериозни ексцесии.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ