Приятел на Кобрата награби грубо известна фолк певица (Видео)

6e3c6e7e6005cc6326cb30e5a5c0d732_big

Най-обсъжданата тема през последните дни е целувката на Кубрат Пулев, която хвана неподготвена журналистката Джени Суши в края на интервю, което Кобрата даде след победата срещу румънеца Богдан Дину в САЩ. Оказа се, че това явно е запазена марка на боскьорите и приятелите на Кобрата, тъй като наскоро изплува още една подобна случка.

Преди няколко години фолк певицата Соня Немска бе заснета на светско събитие да дава интервю. Изневиделица в кадър се появи много близък приятел на Кубрат, също боксьор, с когото бе дошъл на светското събитие. И докато Соня говореше с репортерката, че в живота си няма нова любов, непознатият господин връхлита и я целува по бузите и устата, с което видимо смути певицата, която остана безмълвна.

„Понеже виждам,че новина номер 1 е как Кубрат Пулев е целунал изненадващо репортерка по време на интервю, искам да ви споделя,че преди години и на мен ми се случи подобно нещо с приятел на Кубрат. За мен това е нормално, 100-процентово мъжкарско поведение, а не злоупотреба и тормоз! Признавам, че случката погъделичка приятно женското ми самочувствие!
Явно това е запазена марка на боксьорите и само те останаха мъже, защото “мъжете” в днешно време са… едва ли не искат ние да ги сваляме. Дано не последват проблеми за нашия най-успешен спортист в момента и всичко се приеме на шега(каквато е наистина)“, написа Соня към видеото в социалните мрежи.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ