Това е партията, която ще взриви изборите! С 4 букви е, но не са ГЕРБ

ангел джамбазски, искрен веселинов, красимир каракачанов

Една голяма изненада се задава на тези избори и тя със сигурност ще преобърне дневния ред на държавата. Защото ще завре златни пръсти като Веселин Марешки и Волен Сидеров там където им е мястото – задника на забвението.

7DniBulgaria.bg направи в последните двайсетина дни няколко допитвания на различните ни страници във Фейсбук. В анкетите се включиха над 50 000 души, които дадоха мнението си, заставайки зад него с профилите си в социалната мрежа. Резултатите са наистина респектиращи и може би до голяма степен обясняват атаката към ВМРО в последните часове на Джендер-Антантата, в която влязоха Да България, Воля и Никито с Дудука.

Та резултатите от допитването ни са:

Във Фейсбук хората са готови да гласуват колкото за ГЕРБ, толкова и за ВМРО

В сравнение с Бойко Борисов, Красимир Каракачанов е много по-одобряван лидер с 60 процента срещу 40 на премиера

Водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки има точно толкова гласове в социалната мрежа, колкото и Елена Йончева от БСП

Направо размазващи са пък процентите, с които евродепутатът печели битката очи в очи с Мустафа Карадайъ и Веселин Марешки – 90:10.

И пак да кажем: СТАВА ДУМА ЗА АНКЕТИ, В КОИТО СЕ ВКЛЮЧИХА НАД 50 000 БЪЛГАРИ! Само за справка – в коментираните велики социологически проучвания, според които например „Воля“ има сигурен 1 депутат, я участват 1 000 души, я – не.

Това ни връща 2 години назад, когато социолозите даваха парламентарна победа на БСП и близо 9 процента за Марешки. Във Фейсбук хората бяха категорични, че ГЕРБ ще победи, а варненският Остап Бендер може и въобще да не влезе. И нямаше и да влезе, ако от ДПС не му бяха преляли вот… Но това е друга тема.

Настоящата е, че напук на парламентарното разделение, патриотичният вот очевидно се консолидира. И то около ВМРО, защото Валери Симеонов не дава нищо като алтернатива за гласуване, а Волен Сидеров направо се изгаври с листа, съставена от риалитито в собствената му телевизия „Атакувай с мен“. Цветанов и Марешки пък колкото и да се опитват да изкарат Воля родолюбци, те са си най-обикновени родАлюбци.

Което автоматично превръща Воеводите във фаворит дори за трета политическа сила.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ