Имаме новина: Елена Йончева и Радан Кънев се взеха!

елена йончева

Имаме новина, би възкликнал другаря Бареков, ако по време на тези избори водеше предаването си в БиТиВи, вместо да се прави на клоун.

Радан Кънев и Елена Йончева са си казали „Да“! И тъй като между Дълбока и Подсъдима е трудно да се направи семейство, бракът им е на политическа основа. Там БСП прегърна Радан и Радан прегърна БСП.

Излиза бившият депутат по телевизията и почва да обяснява как неговите приятели щели да гласуват за БСП. За да накажат ГЕРБ. Вие представяте ли си що за партия има този Радан, че даже приятелите му не искат за гласуват за него!? Но това е друга тема. Сега по-важно е, че демократът Кънев индиректно зове да се гласува за комунистите. Защото това щял за е най-големия удар по ГЕРБ.

На „Позитано“ веднага върнаха жеста. Онзи ден Нинова и Йончева говорят, а разни президентски рогоносци им пригласят, че като победи на тези избори, БСП, това ще убие ГЕРБ и ще даде възможност на истинската десница да се съживи. И да стане фактор. Може би като от времето на Иван Костов, когато Корнелия Ненова бе преуспяващ приватизатор-ликвидатор, мутирал в мултимилионер.

Това е вече много притеснително. Да не кажем опасно. За Радан най-вече. Защото колкото и да е дълбок, болезнено е да поемаш БСП чак дотам.

 


One comment

  • kalinka pesheva

    27.04.2019 at 18:51

    Да го поемат и двамата ! Нищо няма да усетят, мисля!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ