НАГЛО! Министърът, при когото България фалира, иска да бие Станишев! Пусна си сайт, лови социалисти

5

„Финансистът“, по чиято програма бяха убити българските банки по времето на Жан Виденов, посяга ръце към…европейските такива!

Депутатът от БСП Румен Гечев ще щурмува челото на листата на партията за европейските избори. Гечев активира собствен сайт,  с който се надява да събере достатъчно преференции, че да бламира някой измежду любимците на Нинова в горните позиции на листата, а и самия Сергей Станишев.

В момента бившият министър на Жан е поставен на осма позиция в листата. Затова в сайта на Гечев ясно е посочено, че той работи за преференция. След промените в Изборния кодекс, номерата на преференциите започва от номер 100.

„С моята професионална квалификация и опит мога да бъда полезен в разработването на законодателни инициативи и формирането на необходимите политики в Европейския парламент, защото познавам отлично процеса на европейската икономическа интеграция, пише Гечев.

Но никъде не споменава какви ги е вършил в ужасяващата за България жанвиденова зима…


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ