Марешки, стига лъга! Станал си за смях в Милано, един българин не те е уважил

23

Веселин Марешки не спира да обикаля телевизионните студия и да говори неистини. Всъщност това за грандиозния митинг през уикенда в Милано си е откровена лъжа. Защото, ако 3-те хиляди пред катедралата са нещо грандиозно, какво да кажем за 15-те хиляди от ГЕРБ в „Арена Армеец“!?

Нещо повече, варненският подсъдим е станал за смях в Милано, разкриха наши сънародници там. В речта си заявил, че зад него са хиляди българи, живеещи в Италия, но на площада е имало само двама. Николай и Геле от Дупница работят в ресторанта зад катедралата, който е бил затворен по време на митинга и затова отишли да видят за какво става дума.

„Беше голям конфуз, защото имаше французи със знамена за Льо Пен, дори естонци се бяха организирали да подкрепят техния човек. За Марешки нямаше никой. Затова и много местни вестници след това три дни си правеха майтапи със събитието, най-вече заради присъствието на Марешки“, разкриха българите.

В Милано в момента живеят над 10 000 българи и да не дойде нито един от тях, е наистина зверско унижение за варненския Остап Бендер.

Освен това аптечният монополист, който и без това не се отличава с особено проследима мисъл, така се затруднил с откриващата реч, че ядосал дори организаторите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ