Брутално меле в Благоевград: Пребиха известни музиканти

1561106053_mbt3

Голямо меле е станало вечерта на 18 юни в известна дискотека в Благоевград по време на участието на едни от най-актуалните музиканти в момента. В разгара на купона напрежението ескалирало и настанало истинско бойно поле.

Оказа се, че именно звездите на вечерта провокирали гладуаторската арена. Обърнали няколко чашки и започнали да се подиграват с феновете си, което било типично за техните участия. Да, ама благоевградската публика е чувствителна и им отвърнала доста остро. Група ентусиасти скочили на бой на известните музиканти и едва пристигането на полицията усмирила побеснелите тийнейджъри.

Става въпрос за момчетата от МВТ, които в момента са сред най-актуалните изпълнители. Те станаха популярни с това, че пеят с маски и не разкриват самоличността си. Почти нищо не се знае за тях, обвити са в пълна мистерия. една от версиите е, че един от тях е син на мултимилионер, който е против изявите му като хулигански изпълнител.

Оплаквания з алошо поведение отстрана на двете момчета има от доста заведения. Напрежението при тях често ескалирало и започвали да чупят интериора, да хвърлят чаши и бутилки по хората в заведенията. Точно това се случило и в Благоевград. Помислили си, че могат да правят с публиката всичко, те започнали да ги пръскат с вода. Една момчешка компания учтиво им направила забележка, че не им е приятно, но отсреща нямало разбиране и продължили да се гаврят със своите почитатели.

Кулминацията настъпила, когтао десетина момчета скочили на бой на отворените изпълнители. Охраната не могла да се справи с бошуващите страсти и се наложило намесата на униформените, които бързо затворили клуба. Музикантите от МВТ били потрошени, а очевидци издават, че имало и следи от кръв. „Нека им е за урок и да знаят, че трябва д аимат уважение към своята публика. Тези хора в клуба са дошли заради тях, а те се подиграват с тях“, коментираха очевидци пред „ШОУ“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ