Шефът на ОбС във Варна изгони майка на дете с увреждания: Виж се, ма, теб няма кой да те вземе!

2

Виждала ли си се в огледалото на какво приличаш, не знам кой ще те вземе. Това са думи на общински съветник от Варна към майка на две деца, едното от които с увреждания. Информацията за случилото се е на Здравко Тодоров, който е присъствал на скандала.

За недопустимото поведение на общинарите сигнализираха и други хора във Фейсбук.  Антония Петрова пише: Това е скандално! Днес председателят на Общински съвет – Варна Тодор Балабанов е изгонил от сесията майка на две деца, едното с увреждания, която е имала неблагоразумието да зададе въпрос: Защо никой не отговаря на искането ѝ, след като от 10 години чака да бъде настанена в общинско жилище и отговаря на всички критерии за това. Председателят на Общински съвет първо е дал думата на жената за изказване, после ѝ я отнел, защото въпросът не бил по същество по точката в дневния ред и накрая е извикал полицай, който да я изведе от залата заедно с детето ѝ, което е с увреждания.

Иначе да припомним по същество – “суперзам” кмета на Община Варна, Пейчо Пейчев, живее в общинско жилище (110 кв.м) срещу 86 лв месечен наем…

Здравко Тодоров отбелязва: Присъствах на част от изказването на жената и скандала след него. Потресен съм!!! Потресен съм от държанието на един от „общинските съветници“!!! Летяха обиди към жената от рода на : „“Тебе като те гледам незнам кой ще те вземе“и т.н. Недопустими изказвания към жена и то от устата на обществена личност избрана от варненци!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ