Домусчиев продължава с чистката! Куп звезди вън с предаванията си от „Нова“, под ножа мина и Иван Манчев

шеф манчев
Нова тв на олигарха Кирил Домусчиев спира летните си риалитита само месец след като ги пусна. От юли във вечерния ефир на медиата остава едно-единствено шоу – „Черешката на тортата”. Всичко друго пада от програмата и ще бъде заместено със сериал.

Нисък рейтинг е причината за преждевременния край на „Дом за всеки” и „Шеф под прикритие”, които стартираха преди месец, твърдят запознати. Макар да се хвали с успехи сред зрителите между 18 и 49-годишна възраст, които били нейният таргет, Нова тв изпаднала в рязка рейтингова криза след края на хитовите си програми „Като две капки вода” и „Хелс Китчън”, които пълнеха преймтайма в делничните дни до края на май. Единственото ѝ шоу, което се радвало на интерес от страна на зрителите през лятото, било „Черешката на тортата”. Именно затова то остава в програмната схема и през юли, а всичко останало спира, макар че се твърди, че първоначалните планове били да върви поне още месец.От телевизията вече съобщиха, че от 1 юли в 21 часа ще върви американският сериал „Хавай 5-0”. Твърди се, че цената му била достатъчно ниска на фона на космическите суми, които се дават за риалитита, за да оправдае излъчването си в традиционно най-слабия откъм зрителски интерес сезон – лятото. Разместванията в програмата се оказали пагубни за второто шоу на шеф Иван Манчев след „Черешката” – „Кошмари в кухнята”. Месеци наред то вървеше в петък вечер. От юни обаче мина в четвъртък и това довело до отлив на фенове, които така и не свикнали с новия ден на излъчване. Ето защо то също отпада от програмата заедно с „Шеф под прикритие” и „Дом за всеки”. Според слуховете, за тези риалитита вече са подготвени епизоди, които може и никога да не видят ефир.

Огромно разочарование се оказали резултатите от комедията „Полицаите от края на града”. Поредицата с всички хитови лица от „Господари на ефира” бе пусната миналата пролет, а сега в Нова решиха да я повторят. Явно обаче или на зрителите им е писнало и не им се гледа един и същи сериал два пъти. Между другото, това е второ поред предсрочно спиране на „Полицаите”. Продукцията тръгна с втори сезон миналата есен, но тъй като изгуби драматично борбата за зрителите с Би Ти Ви, изчезна безславно от ефир без никакво предупреждение. Седмици наред почти никой не забеляза отсъствието ѝ от програмната схема, пише Уикенд.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ