Комсомолец на Нинова се закани, започват съкращения във фирмата „БСП“

александър симов

Валери Жаблянов не е изгонен от БСП, а просто изваден от Изпълнителното бюро на партията заради липсата на доверие и отсъствието му по време на последното заседание на ПАСЕ, за което отсъствие той не ни беше уведомил, за да изпратим негов заместник. Това сподели в сутрешния блок на Нова телевизия народният представител от БСП Александър Симов.

,,В момента БСП е всичко друго, но не и партия с едноличен режим на управление. А оттеглянето на оставката на Корнелия Нинова беше правилен ход, защото гласовете на вътрешната опозиция паднаха с около 10 по време на вчерашното заседание“, коментира Симов, който минава за един от комсомолците на Нинова.

,,Всички видяха, че основните интриги в БСП, че има някакво титанично напрежение или пък финансови злоупотреби не се оказаха истина“, обясни той и допълни, че в партията предстоят съкращения заради финансовото положение в партията.

,,По всяка вероятност предстоят съкращения, като те ще са най-малко в медиите, т.е. в партийната телевизия и вестник “Дума“, каза Симов, разкривайки без да иска, че щатът във фирмата „БСП“ е доста раздут и поливан напоително с народни пари.

,,Някои хора се опитаха да представят личностните си различия като идеологически. Точно това пречи на  БСП в момента“, смята още той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ