Ужасяващо! Знаменит футболист от „Б“ група се самоуби с пушката си в Мездра

Свещ

Легендарният футболист от близкото минало на Локомотив (Мездра) Ваклин Добрев е сложил край на живота си днес преди обед, пише medianews.bg. Трагичният инцидент е станал около 9:00 часа. Известният спортен деятел и предприемач, който страдаше от тежко онкологично заболяване, се е прострелял с пушка в дома си и малко по-късно е починал.

Ваклин Добрев е роден на 18 август 1951 г. Дългогодишен футболист на Металург – Елисейна, ЖСК – Металург и Локомотив (Мездра) в Северната „Б“ РФГ през периода 1972 – 1980 г. Преди това облича екипите на Стрела – Старо село, юношите на Ботев – Враца, АДФ Сливен, Левски – Лом и Ботев – Козлодуй. Офанзивен халф, един от изявените реализатори на отборите, в които играе.

След приключване на спортната си кариера е член на Управителния съвет на ФК Локомотив (Мездра) през първото десетилетие на този век. Занимава се с частен бизнес, създател и бивш собственик е на Хотелски комплекс „Ваклинов“ (сега „Долче вита“).За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ