Палав министър на Бойко вдига трета сватба! Този път се жени за богата арабка в Щатите

27

Бившият лидер на СДС Божидар Лукарски се жени за трети път, а сватбата е тази събота в столицата.

Сензационната новина издадоха близки приятели на ексминистъра на икономиката от второто правителство на Бойко Борисов, пише „Уикенд“. Избраницата на Лукарски е Лида Азади – екзотична красавица с арабска кръв, която се оказа негова дългогодишна тръпка.

Бъдещата булка живее от години в Щатите, където върти успешен собствен бизнес. Според информациите нейното финансово състояние надвишава в пъти това на седесаря.

Лукарски прави важната крачка година след развода с фаталната Ива Йорданова, която го напусна, малко след като ВИП политикът загуби министерския пост, а след това подаде и оставка от лидерското място на „Раковски“ 134.

Месеци наред ексминистърът се опитваше да излезе от тежката ситуация в личния си живот, посещавайки различни културни и спортни мероприятия. И в крайна сметка се излекува с възможно най-доброто от любовното разочарование, а именно – нова любов!

Дамата на сърцето на Божидар Лукарски – красивата Лида Азади завършва икономика у нас и мениджмънт в Америка.

Приятелите на ексминистъра този път са сигурни, че той прави правилния избор и няма да попадне в ръцете на златотърсачка, тъй като самата Лида има не само солидни доходи, но и много добра кариера. И както изглежда – няма никакво намерение да се връща да живее в България.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ