Майката на Димитър Рачков се съсипа! Затвор до 8 години грози синът й

28

Майката на Димитър Рачков буквално е съсипана и актьорът се чуди какво да направи, за да разведри ежедневието й поне малко.

Причината за срива, който в момента изживява майката на комика Станка, е ареста на по-малкия му брат Петър, пише „Уикенд“. За разлика от популярния си брат Димитър – Петър винаги е бил черната овца в семейството и вече има богато криминално досие.

В края на май Петър Рачков за пореден път бе арестуван от полицията в Бургас, след като по време на скандална акция бе сгащен от служителите на реда да продава синтетични наркотици, които произвеждал сам в дома си.

Петър криел дрогата в запалки, защото знаел, че ченгетата са го взели на мушката си. В крайна сметка го спипали и сега му предстои дело в съда.

Родителите на Димитър Рачков разбрали за ареста на брат му от новините, а майка му Станка изпаднала в ужас при мисълта, че синът й може да влезе в затвора.

Наскоро Рачков се прибрал в родния си Бургас за няколко дни, защото имал и представление на своето „Забранено шоу“ в Летния театър. Впечатление направило, че майка му седяла на последния ред, само и само да не привлича вниманието на своите съграждани.

По време на скечовете си обаче, Митко Рачков сам насочил вниманието към баба Станка, отправяйки послание към нея: „Мамо, обичам те!“

Въпреки че дълбоко се срамува от изцепките на брат си, Рачков все пак бил готов да застане зад него и да му помогне с каквото може, най-вече заради родителите си, издават близки до актьора.

Припомняме, че преди 2 години, при спецакция на полицията, Петър Рачков бил спипан, заедно с други двама бургазлии, в кола, пълна със синтетична дрога и нарколаборатория. Тогава той отрече да има нещо общо с това.

Братът на Рачков три пъти е бил хващан да шофира и без книжка, но всеки път се е отървавал само с глоби. В досието му фигурира и случай от 2014-та, когато бил задържан за притежание на фалшиви долари.

Ако бъде признат за виновен, Петър Рачков може да отнесе от 2 до 8 години затвор, твърди изданието.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ