Неочаквано! Социалистката Нешка Робева разпука Нинова и издигна на пиедестал… Бойко Борисов

нешка робева

Корнелия Нинова подаде оставката си ненавреме, не трябваше да я подава, още повече не трябваше да я оттегля. Всякакви емоционални решения в политиката, не водят до добро. Това каза Нешка Робева в предаването „Офанзива“ с Любо Огнянов.

„Не случайно се оттеглих от политиката, защото съм емоционален човек и когато съм си подала оставката, съм я подала. Въпреки че съм била месец преди Олимпийските игри, съм си подала оставката“, даде пример тя.

„Предполага се, че ти си обмислил тази оставка, предполага, се че носиш отговорност за своето решение“, допълни Робева.

„Това, че Корнелия Нинова предложи Сергей Станишев да не бъде в листата за председател на ЕП е абсолютно недопустимо поведение. Той може да е най-грешния, но така или иначе може да бъде избран. Разправиите да си останат вътре в партията, отвън ние трябва да го подкрепяме. Бойко Борисов каза, че ще го подкрепи, което означава, че започва да израства“ подчерта още тя.

Тя коментира още, че и Станишев и Борисов са понесли много удари, предстояло и Нинова да понесе такива, защото така се израствало като лидер.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ