Изненадващият титуляр на ЦСКА показа с тези думи какви чудеса прави клуба с новобранци като него

цска 2

Изненадващият титуляр на ЦСКА Пламен Гълъбов показа, че в този клуб може да се променя всичко, но генът на победителите е вечен! Даже и за новобранци като него.

Гълъбов обяви след домакинската победа с 4:0 над Титоград в първи мач от първия предварителен кръг на ЛЕ, че целта на тима е участие в груповата фаза на турнира.

“Бяхме информирани, че Титоград е здрав отбор, стъпват здраво, борят се. Вкарахме един гол през първото полувреме, а през второто затворихме мача. Преди почивката имаше стъписване, защото беше първи мач, но като цяло добър резултат и никой няма да помни какво е било.

Отиваме и на реванша за победа. Няма да се отпускаме. Нормално е да бях изненадан, че започнах титуляр. Миналата година не бях тук. Централните защитници бяха други. Тренирах и се възползвах от шанса. Тренирам и чакам треньорското ръководство да реши. Ако играя добре, ще съм на терена, ако не – сядам и чакам.

Мечтаем за групите на Лига Европа, това ни е в главата”, каза бранителят на червените.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ