Искрен Веселинов удари протежето на Волен: Тук не е място за игра на тронове, за да се чувстваш велик

Искрен Веселинов

„Представителите на Атака периодично бойкотират заседанията на парламентарната група и всъщност бламират нейната работа.“ Това каза на брифинг в парламента Искрен Веселинов от ВМРО, който заедно с Валентин Касабов от НФСБ вече заема длъжността съпредседател на ПГ на Обединени патриоти, след като досегашният председател Волен Сидеров от Атака беше отстранен от поста вчера.

„Всеки ще може да докаже дали е в политиката за бранене на постове или на политики в крайна сметка. Ние се опитваме да отстояваме политики и сме сериозно бламирани от факта, че групата не работи, ръководството в момента е изключително пасивно. В това отношение смятаме, че ще има подобрение и смятаме, че колегите от Атака ще са част от това подобрение“, заяви Веселинов.

„Коалицията е сигурна, пълна, ако разбира се, нещо друго не се случи“, добави Касабов.

„Вчера беше редовно заседание. Всеки вторник имаме редовни заседания, на които голяма част от колегите от Атака не идват. Няма нищо странно, лошо. Част от ръководството си отива, но Обединени патриоти сме тук и вървим напред“, посочи Валентин Касабов

Искрен Веселинов коментира думите на зам.-председателя на Атака Десислав Чуколов, че в Обединени патриоти върви „Игра на тронове“. „Една длъжност не е трон, не е позиция да се чувстваш велик, а възможност за работа. Именно като такава възможност смятаме с колегата да реализираме функциите, които групата ни е възложила“, заяви Веселинов.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ