Доган и Пеевски в шах! Патриотите изхвърлиха техния човек Волен Сидеров

волен сидеров
Лицето назаем на Ахмед Доган в патриотарската общност – Волен Сидеров, вече не е председател на парламентарната група на „Обединените патриоти“. Това е било решено на заседание на групата на малката коалиция във вторник.
Депутатите на „Атака“ не са присъствали на въпросното заседание. ВМРО и НФСБ поеха съвместно ръководството на групата. Аргументът за решението на депутатите на Каракачанов и Симеонов е, че лидерът на „Атака“ от месеци не е събирал на заседание парламентарната група в качеството си на председател. Когато пък е насрочвал сбирки на групата, неговите депутати са отсъствали, твърдят колегите им от другите две партии.
За съпредседатели на ПГ на ОП са избрани Искрен Веселинов от ВМРО и Валентин Касабов от НФСБ. Техни заместници ще бъдат Милен Михов и Борис Ячев. Секретари на групата стават Юлиан Ангелов и Християн Митев.
Припомняме, че Волен Сидеров е недолюбван в коалицията, след като предостави под аренда неговата квота в управлението на ковчежника на Доган – Делян Пеевски.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ