Разкриха знаменит български актьор! На 60 години Валентин Ганев станал отново баща, чак сега показа детето от…

валентин ганев

Валентин Ганев е поредното доказателство колко е вярна максимата, че никога не е късно да откриеш щастието. Звездата на Народния театър и на десетки снимани у нас чужди филми срещна любовта в навечерието на 60-ата си годишнина, а днес е на 63 и се радва на малък син. Наследникът му е едва на 3 години, пише „Уикенд“.

Онзи ден късната семейна идилия на Ганев влезе и в обективите на папараците ни. Чувствително по-младата половинка на актьора – 40-годишната Яна, го чакаше пред Народния с момченцето им, а щом Валентин излезе от сградата, малкият Теодор се затича към него. Гологлавият артист клекна, пое хлапето в ръце и майсторски го метна „на конче” на раменете си. После фамилията се отправи с бодри крачки към намиращ се в близост ресторант, за да се запаси оттам с готова храна за вкъщи.

Съпругата на Ганев също е творческа натура, твърдят запознати. Пак те издават, че преди да излезе в майчинство, дамата работела в компания с бизнес по света и у нас. До неотдавна Вальо пазел в пълна тайна личния си живот. Дори и пред колегите си в театъра той не казвал дали има жена до себе си. „Щастието обича тишината”, отговарял на аркашките, които любопитствали за случващото се в спалнята му.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ