Е такъв цигански екшън ченгетата не бяха озаптявали! Арестуваха и жена, заради която почнало всичко

цигани3

На сигнал за битов скандал са реагирали около 17.30 часа вчера служителите на реда в Карлово. Лют скандал възникнал между трима братя от клана Розинците. Те са Сергей, на 51, Бисер, на 45 и Никола на 43 години.

Фамилията е от дълго години в циганската махала в Карлово, преди време се преселили от село Розино. Братята воювали помежду си и винаги се карали и воювали. Вчера кавгата започнала, защото жената на Никола-32-годишната Василка, започнала да хвърля камъни по двамата братя на съпруга си. В прерасналата между тях физическа саморазправа се включили членове на семействата. Ченгетата реагирали светкавично и сбиването било прекратено без да има сериозно пострадали.

Почупена е къщата на Сергей. Тримата мъже и 32-годишна жена са задържани с полицейски заповеди за срок до 24 часа. Цяла нощ полицията е охранявала циганската махала. След доклад на случая в Районна прокуратура е образувано бързо производство. Работата по цялостното изясняване на фактите и обстоятелствата продължава разследващ полицай.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ