Човек на Домусчиев нападна българите: Не мога да разбера перверзната ви радост от празните плажове!?

Кирил Домусчиев Васил Велев

Има отлив на туристи, но сезонът още не е свършил, а август месец всъщност е пикът на сезона, каза шефът на АИКБ Васил Велев.

Плажовете не може да се каже, че са пусти, защото има отлив, сезонът още не е свършил, август месец всъщност е пикът на сезона. Това каза председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България.

„Имахме много добро време за туризма, когато всяка година говорехме за съществен ръст на туристопотока. В началото на тази година сигнализирахме за задаващите се опасности заради конкуренцията на другите пазари. Тогава предложихме да се увеличат парите за реклама, които са смешно малко“, коментира той.

„Другото ни предложение беше точно това, което сега се обсъжда в парламента и в обществото за връщане на дейността по концесиониране на плажовете към специалния закон – Закон за устройство на Черноморското крайбрежие“, добави шефът на АИКБ.

„Свидетели сме на една антиреклама. Поразени сме как може да има такова перверзно щастие от това, че има спад в потока на туристи по българските плажове“, затръшка се Велев, който често е в компанията на Кирил Домусчиев..За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ