Нагла Ангелкова! Не й трябвали БГ-туристи, иска 20 млн. от държавата да си внесе такива от…Корея и Индия

63

Главната виновничка за проваления летен сезон в България – Николина Ангелкова, вместо вече да е хвърлила оставка, продължава да наглее.

На практика в прав текст Ангелкова каза, че на нея български туристи не й трябват, затова й отсъствието им не я притеснява. За Черноморието тя щала да внесе такива от САЩ, Индия, Корея и къде ли не, стига държавата да й вдигне парите за реклама на… 20 милиона!

Идейният автор на това нагло искане пък е бившият БСП-депутат и още по-вехт издател на „Плейбой“ Мартин Захариев. Всичкологът е човекът зад кадър на Ангелкова, който върти рекламния бюджет и явно се облизва за нови милони, които да му подсигурят охолния живот.

„Отчитайки случващото се в сектора и голямата международна конкуренция, за следващата година се надяваме на повече средства за реклама на българския туризъм. Рекламата за тази година е 11 млн. лв. в нашия бюджет. За следващата година се надяваме на по-голям бюджет. В момента се работи не само по отношение на изискванията на целевите пазари в топ 10, но и на перспективните – САЩ, Китай, Япония, Индия, Южна Корея, Близък изток, които изискват по-специфични действия“, изхвърли се Ангелкова.

Припомняме, че тя пръсна един влак пари, за да рекламира България като туристическа дестинация чрез…такситата в Щатите. Ефектът е нулев! А за нея е в 6 цифри!

На въпрос как влияят текстове в публичното пространство срещу българския туризъм, министърът заяви: Яд ме е на такава кампания!

Каква кампания, бе, г-жо Ангелкова? ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ЧЕРНОМОРИЕТО НИ ДНЕС!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ