Лили Иванова с неочакван ход за наследството си

Лили Иванова

Примата на българската естрада Лили Иванова е взела неочакваното решение да не остави апартамента си като наследство на внуците, твърди „Галерия“. Огромното си жилище в столицата, оценявано на над 1 милион, певицата щяла да дари след смъртта си, споделила самата тя пред роднини. Очакваше се апартаментът намиращ се в един от най-престижните софийски райони – „Оборище“, да остане за децата на племенницата ѝ Мария – дъщеря на сестрата на Лили Магда.

Мария има малка дъщеричка и по-голямо момченце, които Лили обожава, и до сега се смяташе, че именно те ще наследят милионите ѝ. Наскоро стана ясно, че по неизвестни причини Лили решила да дари жилището си на дом за сираци. Адвокатът на примата вече подготвял документите за дарението, които ще влязат в сила след смъртта ѝ. Не е ясно какво решение е взела певицата за милионите си в банката. По последни данни в спестовните сметки на примата има над 10 милиона лева, като само за 2018 г. фирмата ѝ декларира 1,7 милиона лева.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ