Убийствен Джамбазки: Случващото се с „Атака“ е логичен завършек на една глупост

ангел джамбазки

През последните месеци народните представители от “Атака“ работеха за това да саботират общите усилия в малката коалиция. Така че не е неочаквано това развите на събитията. Да не говорим, че те съсредоточиха кампанията си върху клевети и лъжи по адрес на ВМРО, заради което ще понесат своята съдебна отговорност. Така коментира изключването на партия “Атака“ от Обединени патриоти евродепутатът Ангел Джамбазки в сутрешния блок на БНТ.

,,Извършеното от тях беше безобразна глупост и това е логичен завършек на поведението на тези хора. Извинявайте, обаче председателят на ПГ на ОП в 97% от случаите не е присъствал в парламента за гласуванията“, заяви Джамбазки, но увери, че голямата коалиция не е застрашена.

,,В техен политически интерес е да продължат да подкрепят управлението на държавата“, каза той.

,,Случващото се в българските институции е тревожно, меко казано. Електронното управление продължава да бъде мит в държавата, а същевременно се хвалим, че у нас има много грамотни хора в тази система. Въпросът след атаката към НАП е какво правят отговорните министерство и администрация? Със сигурност някой трябва да понесе персонална отговорност за тази атака“, коментира евродепутатът пробива в приходната агенция.

,,Делегацията на ВМРО настояхме да бъде организирана среща между министрите на транспорта от пет държави, с които да обсъдим пакета “Мобилност“. Позицията на групата на европейските консерватори е най-ясна и твърда по този въпрос“, добави Ангел Джамбазки.

,,Избирането на Урсула фон дер Лайен за председател на ЕК за мен беше скандално, безпринципно и още едно доказателство, че европейската бюрокрация трябва да се промени“, посочи в заключение той.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ