Е, не! Има втори кандидат за кмет на София, издигат кандидатурата на арабина Мадж Алгафар

50

Журналистът Мажд Алгафари ще се пробва в битката за кмет на София. Кандидатурата му ще се издигне от инициативен комитет. Това съобщи самият той пред bgonair.bg.

Засега Алгафари пази в тайна хората от иницативния комитет. Отивал на море в Гърция и като се върне започва активна подготовка за местния вот на 27 октомври. Алгафари ще се опита да събере най-качественото в България. Приятели и познати му предлагали много имена на известни и популярни личности, които да влязат в инициативния комитет, както и хора с позиции в държавата.

Вторият, обявил се кандидат-кмет на София смята, че столичани ще му повярват, защото вече са изпатили и от ГЕРБ, и от БСП. Мадж Алгафари още не е наясно с подкрепата си, но вече има планове как ще работи като кмет. Общинските съветници, които кажели „не“ той ще ги изтъпанчва в социалните мрежи, зявява Алгафари.

Той още не знае кой ще финансира кампанията му, но е категоричен, че най-хубавите неща стават без пари. „Няма да взема стотинка от ГЕРБ и БСП. Доста народ доброволци се събраха и кой с каквото може ще помогне. Искам да покажа на София, че с малко може да се направи много“, сигурен е кандидатът за кмет на София.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ