Кадрите, които разплакаха мрежата: Наим Сюлейманоглу се сбогува с майка си

Наим Сюлейманоглу

10 000 статисти ще вземат участие във филма „Джобният Херкулес-Наим Сюлейманоглу“. В момента снимачният екип работи в Момчилград.

Главната роля изпълнява 21-годишният Хаят Ван Ек, а още двама малки актьори пресъздават детските години на Наим в България.

„Не, няма да издам…. Не…, пошегувах се! Например, има един решаващ момент в който той напуска своя дом, за да избяга, но не може да каже на семейството си. Не може да каже подобаващо „сбогом“ на майка си. Това наистина е решаваща сцена, която много обичам и адмирирам”, споделя пред 24rodopi.com режисьорът на филма „Джобният Херкулес – Наим Сюлейманоглу” Йозер Фейзиоглу.

В момента се снимат сцените от младежките години на легендарния спортист. Ето какво казаха във видеото пред изданието режисьорът Йозер Фейзиоглу и актьорите Хаят Ван Ек и Батухан Давутоглу (двамата актьори, които играят Наим са на колажа вляво, Наим е вдясно.

Долу: Посещение на президента Ердоган при спортиста в болницата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ