Елена резервира тузарски хотел във Варна, но през нощта в стаята й стана страшно (Снимки)

1

Млада дама сигнализира за насекоми в хотелската ѝ стая във Варна. Жената е получила множество нахапвания и алергична реакция от тях, предава bTV.

Потърпевшата Елена Николова е от Русе, но от години живее в Ню Йорк. Идва си само за седмица в България и отива до Варна, за да се срещне с приятели. Резервира си нощувка в движение, като избира хотел, който да има добри отзиви в интернет и да не е от най-евтините.

„Не съм била в стаята през деня, отидох само да спя към 12 и половина вечерта. Когато си легнах, след няма и половин час, вече се чувствах нещо некомфортно и не разбирах какъв е проблемът. След един час скочих, светнах всички лампи и видях, че има страшно много буболечки навсякъде… Аз съм цялата нахапана – лицето ми, тялото ми. Не е приятно изобщо”, разказва Елена Николова.

Тя отказва да плати престоя си и, въпреки че хотелът поднася извиненията си, го напуска още през нощта.

„Те казаха, че нямат представа, че има нещо такова в техния хотел, но това за мен нямаше никакво значение. Да прекарат една вечер в тяхната хотелска стая и да видят, че не се трае, това не е нормално. Това не е нито почивка, нито място за живеене”, заявява Елена.

От хотела отказаха коментар пред камерата на bTV. В писмена позиция поднесоха извинения и обясниха, че насекомите се пренасят от пристигащите туристи.

Хотелът имал договор с фирма за дезинфекция, която се извършва редовно и досега оплаквания не е имало.

Заради вгорчената ваканция Елена обмисля да подаде жалба до Комисията за защита на потребителите.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ