Скръбна вест: Отиде си обичана от стотици и помагала на хиляди българи лекарка

Свещ

На 54 години миналата нощ е починала д-р Искра Димитрова Чупетловска, един от най-добрите пернишки лекари. Д-р Чупетловска е уважаван педиатър, работила в пернишката болница. Започнала е кариерата си първо в Бърза помощ, след това дълги години е работила в детско отделение, а от няколко години работи и на кабинет.

От ръководството на болницата съобщиха, че педиатърката е получила масивен инфаркт. Тя е семейна, с две деца, а съпругът й също е уважаван лекар, работи в столична клиника. Обичаната лекарка е сестра на секретаря по националната сигурност на президента Георги Първанов и народен представител в няколко парламента проф. Николай Слатински.

„Д-р Чупетловска е работила с хиляди пациенти от Пернишки регион в своята дълга практика като безупречен лекар. Тя бе един прекрасен човек. Перник загуби един голям професионалист“, заявиха от болницата в Перник.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ