Осъдиха 18-годишен българин за убийство на баща и дъщеря в Англия! Присъдата е смайваща

24

Съдът осъди 19-годишния българин, причинил смъртта на баща и дъщеря, след като се блъсна в колата им, докато шофира със скорост 113 км/ч в Англия.

Припомняме, че Марио Джамбазов, който току-що навършил 18 години, шофирал БМВ в близост до Гисбъроу на 13 юни тази година, когато се блъснал в Hyundai, убивайки шофьора, 41-годишната Сара Лидъл, и баща й Майкъл Лидъл, 68-годишен, и двамата от областта Източен Кливланд.

Оказва се, че след катастрофата тийнейджърът крачел нагоре-надолу около местопрестъплението с телефон в ръка, докато свидетели спрели и проверили двамата пострадали. Бащата загинал моментално, а дъщеря му, която има две деца на 10 и 13 г., по-късно починала в болницата. Днес българинът бе осъден на затвор за едва 8 години и му бе забранено да шофира в продължение на 10 г.

Това стана ясно на делото в съда в Тисайд, пише thenorthernecho.co.uk. Свидетели съобщават, че са видели БМВ-то на Джамбазов да се движи „с около 100 мили в час” по пътя. Кадрите за видеонаблюдение от близък гараж, които по-късно бяха разгледани от полицията, показаха, че той всъщност шофирал със скорост 113 км / ч, само на 70 метра преди кръговото движение на Уудхаус.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ