Патриотичен трус днес: Волен спря „Атака“, „Възраждане“ се самозакри във Варна

2

Истински трус разтресе днес патриотичното пространство. Шокираните не са един и двама.

Две от руските формирования в него на практика се самозакриха – „Атака“ и „Възраждане“.

Първи рухнаха сидеровците. Фюрерът им обяви, че подкрепя за кмет…Йорданка Фандъкова. И спря „Атака“-та на София. Да се хванеш за фустата на градоначалника, за да не те бие пак осъдената Иванчева е епичен срам. Следващата стъпка може да бъде само една – оставка!

На самият Волен явно му е ясно, че е докарал „Атака“ до маргинална партийка, с електорат простиращ се до депутатите в парламента, заместник-министрите от квотата и още 100-200 такива хрантутници.

На европейските избори „Атака“ не можа да мине процент. Сега се самообрича на нула! Няма вече такава партия!

Същото важи и за „Възраждане“. Досега бяха само русофили. Вече са на повикване от местни социалисти. Лидерът им Гуцанов не искал БСП да има кмет на морската столица, щял да подкрепи Костадин Костадинов. Такова разконспириране на червен агент досега съвременната история не помни.

Да не остане по-назад и НФСБ си заби автогол. Оказа се, че група „Скат“ номинирала за заместник-министър и сложили за такъв брата на разпитваната като руски агент Ваня Добрева.

При това положение да няма изненадани, ако ВМРО надгради двойно резултата си от евроизборите! Поне…


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ