Тази наглост на Мая Манолова мина всякакви граници! Селски комплекс ли избива? (Скандална снимка)

899

Че Мая Манолова е едно от най-нахалните същества, тероризиращи столичните жълти павета, знаем отдавна.

Още от времето, когато предложи Пеевски за шеф на ДАНС, а после излезе пред парламента да си пие кафето и да се гаври с протестиращите, наричайки ги платени викачи. Друг е въпросът, че чака подкрепа сега от същите хора, за да става кмет на София.

Не, че ще стане някога, но въпросът е друг. Защо ще си избива селските комплекси на кюстендилския произход и откъде накъде на софийски гръб!?

От днес Фейсбук ни залива с нова скъпоплатена реклама на приятелката на Сергей Станишев и Ахмед Доган. Щяла да си връща столицата? Тя!? Мая Кюстендилска, създадена от братя Илиеви, отгледана от братя Галеви! В Кюстендил. Получила партийната книжка на БКП в Кюстендил? Какво общо има София с Кюстендил, за да идва някаква от там, за да „си връща столицата“.

Че тя не е била нейна дори в ерата „Орешарски“! Не е била никога!

Коментарите във Фейсбук са основно в този тон и не вещаят нищо добро за кюстендилката, която накрая куриозно ще пропусне балотажа за сметка на набиращия скорост Ангел Джамбазки.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ