Система му е цаката да станеш милионер от тотото! А днес са заредени нови 6 848 000 лева

FB-POST-TOTO-2-ZODIAC-1200-X-800-2

Игрите на Български спортен тотализатор вече 62 години правят българите по-богати. Тото милионерите у нас вече са 104-ма. Във всеки тираж хиляди късметлии увеличават благосъстоянието си, благодарение на тото игрите. Ако все още не сте влезли в този списък, ето няколко практични съвета как да умножим късмета си без врачки и гледачки.

От СПОРТ ТОТО съветват да се използват системите за пълно комбиниране и за съкратено записване. Те дават възможност на участниците да попълнят повече числа и така да умножат късмета си. Доказателствата за ефективността на системите са многобройни. Но най-пресният пример идва след последния септемврийски тираж. Тогава участник от Варна се довери на системите за комбиниране в играта „Тото 2 – Зодиак“. Късметлията попълнил повече от 5 числа в една област и достигна до страхотната сума от 35 100 лева. Ако беше познал и печелившата зодия, то той щеше да грабне големия джакпот в играта и титлата 105-ти тото милионер на България.

Друг ярък пример е Екатерина Мичева, която взе титлата 104-ти тото милионер. Тя спечели сумата от 2 284 132 в „6 от 49“, благодарение на системите за съкратено записване. Екатерина споделя, че винаги участва с комбинации и смята, че те дават много повече шансове за успех.

Комбинациите наистина са възможност да увеличите късмета си, уверяват от СПОРТ ТОТО и напомнят, че игрите днес са заредение с 6 848 000 лева. Толкова е общата стойност на джакпотите. Кандидат-милионерите могат да опитат късмета си в „6 от 49“ с джакпот от над 3 100 000 лева, както и в „Тото 2 – Зодиак“, където ги очакват 3 000 000 лева.  В „ТОТО ДЖОКЕР“ пък участниците ще се борят за феноменален джакпот от 133 000 лева срещу минимален залог от 20 стотинки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ