Край! Азис спира да пее в България

Васил Боянов - Азис

Азис за пореден път доказа, че е най-голямото българска звезда. Не случайно го наричат Краля на фолка, а успехите му се разпростират извън пределите на България.

Преди няколко дни той изнесе голям концерт в Турция, а случилото се още остане в историята на музиката. А това толкова го главозамаяло, че вече отказва да пее на родна земя, а само в чужбина срещу пет цифрена сума.

Грандиозното шоу на изпълнителя събра рекордните 40 000 души публика. Кадри от сценичната му изява в южната ни съседка предизвикаха вълна от коментари в социалната мрежа. „Когато си очи в очи с 40 000 души“- отбеляза Фолк идолът над споделените снимки.

Приятели на певеца разкриха, че той е пял в Бурса, като от концерта си е спечелил колосална сума. Любопитно е да се отбележи, че до този момент нито един роден изпълнител не е пял пред толкова много публика в чужда държава на самостоятелен концерт.

През последните години Азис успя да се наложи като име и в Турция, където концертите му се радват на огромна публика. Той е концертирал в огромни дискотеки и на стадиони в почти всички големи градове там.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ